K&M_om oss.jpg
 

Profil

Kib & Morits løser oppdrag på et bredt spekter av flater; fra printproduksjoner og websider til kampanjer og totale visuelle identiteter. Vi tror på å starte i den riktige enden: med grundig informasjonsinnhenting og blanke ark, og avslutte i den andre; med bunnsolide ideer, konkretisert i et funksjonelt og moderne design.

 

Prosess

En stor del av arbeidet vårt handler om å hjelpe kundene våre med definere seg selv og produktene sine og finne ut hvordan vi kan videreføre denne stemmen til de aktuelle målgruppene. Vi gjør grundig research. Vi arrangerer workshops hvis det er ønskelig. Vi stiller spørsmål og behandler alle svar konfidensielt. Vi snur steiner. Vi prøver så langt det lar seg gjøre å kartlegge markedets sannheter, klisjeer, utfordringer og posisjoneringer og legger en kreativ strategi for hvordan vi best mulig kan fortelle det vi vil fortelle. Hvordan vi kan stikke oss ut – på den riktige måten. Vi jobber tett med kundene våre, men ser det alikevel som vår oppgave å tenke selv. 

 

Produkter

Konsulenttjenester

Strategi
Produktnavn
Web- og apputvikling
Sosiale medier
Produkt- og salgstekster
Foto

Design

Logo
Visuell identitet
Web- og appdesign
Pakningsdesign
Art Direction

Reklame

Kampanjer
Annonser
DM
Dekor
Film og radio

 

Samarbeidspartnere

Opp gjennom årene har vi knyttet til oss en rekke forskjellige samarbeidspartnere innen de fleste kreative fagfelt. Samtlige leverer kvalitetsarbeid til den tiden det skal leveres, enten det gjelder programmering, 3D, trykk, foto eller film. Denne arbeidsmodellen gjør at vi effektivt kan sette sammen skreddersydde team, tilpasset oppdraget som skal løses. Noen av våre samarbeidspartnere er:

Marius Beck Dahle (foto)
Stephen Butkus (foto)
Firegrader (3D & animasjon)
Raindog Studios (animasjon)
Avento (programmering)

 

Ansatte

Didrik Morits Hallstrøm (32) er utdannet Art Director ved Westerdals School of Communication, og har tidligere jobbet i reklamebyråene KITCHEN og Supertanker. Line Kibsgaard Sjøhelle (36) har en bachelor i Produktdesign og Digital modellering ved John Moores University of Liverpool, samt grunnfag i Medievitenskap ved NTNU. Hun har tidligere jobbet i retusj- og bildebehandligsbyrået Postproduksjon.

 

Referanser

"Vi er glade for å presentere Mørenett sin nye nettstad, morenett.no, med design av Kib & Morits. Her finn kundane våre oversiktleg informasjon om alt frå straumbrot til skogrydding langs kraftlinjene våre. På ein kreativ og funksjonell måte har Kib & Morits omsett våre komplekse ønskjer til eit enkelt uttrykk i ei luftig og moderne ramme. I prosessen har Kib & Morits vist at dei har høg kompetanse på sitt felt, og vi er nøgd med at dei har levert tenestene etter avtale"

– Alice Karina Eikås / Mørenett

 

"For oss står Kib & Morits for Kvalitet, engasjement og kompetanse. De har utarbeidet vårt nye prospekt og plakater (reklamemateriell) som er blitt godt mottatt av våre kunder.  Når du jobber med Kib & Morits vet du at du jobber med kunnskapsrike mennesker. I tillegg er de veldig hyggelige"

– Anita Arnesen Kragset / Kragset Eigedomsmekling

"Volda Maskin har gjennom samarbeid med Kib og Morits utarbeidet ny logo, visuell identitet, og ny nettside. Etter noen runder ute blant flere designbyråer var valget enkelt. Kib og Morits er et dyktig kreativt team. De er profesjonelle, og var veldig lydhøre overfor våre ønsker, og leverte i henhold til våre forventninger. Vi er veldig fornøyde resultatet og kommer garantert til å bruke de ved flere anledninger ved behov"

– Annfrid Worren / Volda Maskin

 

"Ein god sparringspartner med solid erfaring og innovativ design"

- Frode Viddal / Vartal Plast

 

"K&M har gjort eit glimrande arbeid med å fornye høgskulen si profilhandbok, og vi ser med glede fram til å vidareutvikle og implementere Høgskulen i Volda sin visuelle profil i alle flater ut mot publikum. K&M har alltid friske innspel og spenstige idear, og dialogen har vore god"

– Per Arne Brandal / Høgskulen i Volda